WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Honlapokat készítünk mikro, kis- és középvállalkozások részére reális áron. Weboldalkészítés során a legfontosabb számunkra az, hogy olyan honlapokat hozzunk létre, amelyek amellett, hogy letisztult felhasználói élményt nyújtanak, azok a Google organikus keresési (Ingyenes), és Google AdWords (Fizetett) hirdetési szempontból is kiválóak legyenek, így hosszútávon is releváns érdeklődőket, megkereséseket és összességében hasznot termeljenek vállalkozása számára.

Elsősorban szolgáltatói és informatív weboldalakat készítünk, ahol a grafikai és tervezési feladatok mellett segítséget nyújtunk a minőségi tartalom kialakításában is, alkalmazván a keresőoptimalizálás szempontrendszerét. A weboldalak minden esetben reszponzív (Mobilbarát) tervezésűek, azaz minden eszközön esztétikusan mutatnak, jól használhatóak.

weboldal készítésSzolgáltatói weboldalak alatt azt értjük, ahol az elsőszámű cél a Lead generálás (Érdeklődő gyűjtés). Itt fontos az, hogy a weboldalon kapcsolatba lépjenek a vállalkozásával, a weboldal minden egyes része azt szolgálja, hogy a látogatóból érdeklődő, ajánlatkérő, telefonáló, e-mail küldő majd lehetséges partner legyen.

Informatív weboldalak alatt pedig azokat a honlapokat, ahol a látogatók mindent gyorsan és egyszerűen megtalálnak a vállalkozással, szolgáltatással vagy az adott termékkel kapcsolatban. Itt elsőrangú a könnyű tájékozódás és információgyűjtés, a közösségi kapcsolatok használata, és a élményböngészés.

A kész oldalakat összekötjük a Google Analytics  és Search Console illetve a Google Tag Manager eszközökkel, hogy weboldala teljesítményét Ön is nyomon követhesse.